Sarkasm, självförlagd fattigdom och tajts - story of my life

Hipster


Hipster, namn på två skilda subkulturer som uppkommit på 1940- respektive 90-talet.

 

Uttrycket Hipster, som användes i slutet av 1940-talet refererade till jazz-fans, speciellt de som lyssnade på modern jazz som blev populärt under det tidiga 1940-talet. Hipsters antog jazzmusikers livsstil, inklusive klädstil, slangterminologi, användning av cannabis och andra droger, avslappnad attityd, sarkastisk humor, självförlagd fattigdom, och avslappnade sexuella koder. Tidiga hipsters var generellt vita ungdomar som tillägnade sig många av de manér som svarta i städer använde under samma tid, men senare hipsters kopierade ofta tidigare hipsters utan att veta varifrån kulturen hade sitt ursprung.

 

Alternativt:

 

Hipsters, tajta trosor eller kalsonger som är (mycket) lågt skurna i överkant och mer eller mindre balanserar på höften, ofta med ben. Modellen blev mycket populär i början av 2000-talet, då de förekom i TV-serien Sex and the City.

 

/Åtvid


Hurrarop på Starcky-redaktionen

"Grattis då... kul."
Tafatta och en smula homoerotiska kramar utdelades, likaså ett par försiktiga ryggdunk och "bra där". Även om energin aldrig riktigt infann sig i gratulationerna utan stannade vid en generande närhet, lyckades vi - tre stolta fjärdedelar av Starcky-redaktionen - ändock släpa fram vår egentliga 30-årsgåva till vår käre Glennalicious.

Det tog ett tag, men alla tjejer kom till slut. Det togs emot väl tycker vi även om Glenn smärtsamt tydligt visade att han inte gillar tjejer med småländskt påbrå. Vi fick dock aldrig någon förklaring i födelsedagsbarnets klädval för dagen utan avfärdade det bara som fashion alternativt en rolig men samtidigt svår psykisk sjukdom.


Dagens outfit

It got's to be the red, it just got's to!!


Klassisk underhållning!


Friskis & Gamling

Glenn och Starcky herself var nere på F&S idag, med gästspel av Mange the COCK och Gullan...

Kvalitén på klientelet är i förfall, konstaterade vi. Ration hängigt gubbfläsk vs. stunsiga stussar gick i helt fel riktning!

Vad göra? Skall det bli ett byte till sats? Eller är det bara att bita ihop?



Läsarbrev alt. bara digital PR

Får ett synnerligen märkligt mail idag från - vad vi i alla fall misstänker - en trogen läsare: 


From: xxx
Sent: den 15 september 2008 10.45
To: Starcky-red.
Subject: Nu kör vi!

Tjena modebloggerz! Lägg in lite skönt snackelisnack om DR/DM, vanliga jävla massutskick eller nåt, så finns det gött med kosing i era postfack på fredag (skickar naturligtvis snail mail hahaha)! Ska höra med köttbloggen om de vill vara med annars. Med vänster hand / P to the W


Fint väääder!

Fint väder ute. Och fredag. Ville bara påpeka det.

Att det är fint väder alltså.

..och fredag.




MYS

I helgen blir det filmtajm. Äta glass, och godis. Under en filt. Mmm...myyyys.



/Tajt

Tur att man inte bor vid Gärdet!

..verkar stökigt där


Mega_robot_returns
Uppladdat av makecurves

RSS 2.0