Ny header



Jodå Fashionlovers - vi har börjat experimentera med formen lite här på bloggen - se ovan. Steg i rätt riktning? Behövs mer jobb på designen? Feedback som kommentarer nedan mottages med skeptisk entusiasm.

Dagens Dagens

Dagens outfit kommer från en konsumentanalyteker (ja det är papa preutzz).

Den kallas; "Victoria och Daniel ska
förlova sig - watch me give a shit!"



Lägg speciellt märke till det smala skärpet, samt den inbjudande öppningen längst ner på skjortan.

-Sån har du inte va, Collert?, kommenterar preutzz med ett varggrin.

Kommuniké från redaktionen

Kort kommunike;

Redaktionen har fått tillökning! Det är Starcky herself som producerat en liten Benedix. Vildsinta och yviga gratulationer från övriga redaktionen. Det hela kommer naturligvis firas med Bolle på Loopen när solen visat sig igen.

Återigen; GRATTIS!


Stork till Starck.

Dags att spilla

Nu är ju inte jag killen som "kissar" och "tellar", som de säger over there, men jag antar att det inte är någonidé att hålla er på halster längre, alla ni miljoners besökare till Starcky-bloggen (mode!). Sanningen ska ju alltid fram - till varje pris!

Huruvida det blev sexy time eller inte kommer jag inte säga. Jag kan dock erkänna att det blev strul. Och det tar jag för givet att det glädjer er samtliga, för INGET är mer 2009 än just strul (och att parta, men det tar vi någon annan gång). Glöm inte var ni läste det först.

Men OM det hade blivit sexy time skulle det inte varit vilken sexy time som helst, bör påpekas. Jag vet inte hur ni känner, men jag tycker att förnyelse och utveckling är av godo. Att lite krydda i tillvaron främjar kreativiteten och livslusta. Förändring är bra. "Change, motherfucker!" som Obama proklamerade. Förändring är fashion.

Ja, ingen idé att predika för kören, ni fattar ju det där utan särskilda läromedel.

Men vad var det som skulle varit annorlunda då, frågar ni? Hur kan jag, en vanlig svenne som inte modebloggar, älska 2009-Starcky-stylee? Var det knivar inblandade? Sprutgrädde? Ryska sjömän? En pantomim?

Nej. Nej. Nej och, eh, nej. Vad är mest 2009 when it comes to love making:

KUNGSPUDEL, naturligtvis!



Ska det liggar imorgon kväll när tacosarna är slut och Oldsberg hostat fram kvällens sista göteborgsvits? Du behöver inte ens ta av dig pyjamasöverdelen: Bring on the Kungspudel och börja strula!

// Åtvid

Årets onsdag..

Sitter på ett torrt X2000 och slöar, orkar inte ens vara upprörd över den dassiga uppkopplingen längre.

Torsdag idag, känns klart som en fredag. Man är bara sugen på att landa i GBG, lassa in väskan någonstans och sätta sig i en hotellbar någonstans. En fåtölj i en hotellbar. Vid en brasa. Med en stor stark och lite oliver. En god bok eller en busfärsk DN kanske.

Hur som haver. Tanken kring veckodagar påminde mig om en diskussion jag, åtvid och MtC hade på väg från friskis härom dagen.

Om man ser året som en vecka, så är våren årets fredag. Det vörjar bli ljust, eventuellt läge för en uteservering om man klär sig varmt. Det smakar fest i luften och det händer kul grejer. Men man har ändå veckans körsbär, lördagen, kvar att se fram emot.

Augusti, trots att det kan vara stekvarmt och underbart somrigt, innebär ändå ett mått av ångest. Snart börjar allvaret igen. Back to school. Helt klart årets söndag.

Just nu är det årets onsdag. Händer inte mycket glatt just nu. Förväntan inför fredagen. Uttråkad väntan.

Men samtidigt. Onsdag = Lill-lördag.

//Glenn

Spill Åtvid, spill

Åtvidfajnest var på dejt igår, med viss förhoppning om sexy time.. Och nu vill vi ha skvaller Åtvid!

Medan vi väntar på ett avsläjande inlägg kan vi ju roa oss med att gissa vad som hände. Skicka era gissningar via kommentatorsfältet nedan.



Dagens Lurre

Gondolen.
Renskav och utsikt.
Mellis på det.


Konstigheter?
Nej.



Dagen dagens - efterlängtad...

Vintermörkret är här. Snö och slask. Jag säger - Fight back!

Dagens Dagens; "Frågor på det?"



Jag vill tacka livet



Torsdag imorgon. Wow.

RSS 2.0