TID FÖR EFTERTANKE

Ibland vill man bara skrika, rätt ut bara. Som när man är någonstans där fashion inte bor. Det skulle kunna vara i skogen, eller "katedralen av träd" som det ibland kallas. Då vill man skrika.



/Tajt

Hur Fashion är egentligen våra folkvalda Ny Artikelserie på Starcky-bloggen!

Vad är nu detta, tänker den regelbundne Starcky läsaren? Jo inget annat ä Starcky redax som tar sitt ansvar i samhället och ger tillbaka något till medborgaren och läsaren; En djuplodande och kritisk granskning av de människor som är tänkta att representera oss. Håller de måttet, rent fashionmässigt??

Här kommer vi, fram till stundande EU-parlamentsval (eller tills vi tröttnar) granska alla partiledare, departementschefer och diverse övriga ministrar.

Detta är RIKTIGT bra stoff. Kan bli grävarpriset. Eller t.o.m. Stora Journalistpriset.

Först ut; Högaktuella Wanja Lundby-Wedin, på väg att bli avsatt från AMF och LOs styrelse.



Kommentar; "Avsättas?!? Kvinnan borde kokas i olja och halshuggas. Lägg märke till hur hon komplementerar gardintygs-kjolen med kina-skor för 49:50 från ICA. Fy fan."



Kommentar; "Jo men verkligen Wanja. Fullträff. Bajsbeiga färgen får dig att se alkisröd ut i ansiktet, medan klänningens snitt och mönster understryker både din kulmage, tina taxöron och din dåliga hållning. Fail!"



Kommentar; "Nej. nej. nej. nej."


INLÄGG I FILDELNINGSDEBATTEN


Säga vad man vill om Gottfrid Svartholm Warg (t.v. i bild), men han väcker känslor. Även så bland de fashion-lovers som utgör Starcky. Hyn karaktäriseras av en lätt anemisk ton, och intimhygienen är säkerligen under all kritik. Men han har iaf hajjat två av vårens trender;
1. Amish (som Starcky har pushat för tidigare)
2. Parmode, dvs att klä sig likadant som en vän. 

/Tajt

Förra veckans Dagens

En liten blick i backspegeln..

Så här såg det ut förra veckan, klar Chuck Bass-prägel. Inga konstigheter.

Denna vecka kan bli premiärvecka för uteservering med stora solglasögon. Låt oss hålla fingrarna fashionlovers!


Vilket väder i huvudstaden!!

Man vill ju bara hänga i solen



Kanske inviga ett par språjlans Dior Homme bågar. Jo, så får det bli..

Dagens dagens

Dagens outfit kommer från Åtvidfinest och kan inte kallas något annat än Casual i ordets rätta bemärkelse..



Märk även hur han matchar tröjan mot heltäckningsmattan. Det är dedication to the game we call fashion.

Annika Östberg - hur fashion egentligen?



Annika Östberg kommer tillbaka till Sverige. Den första frågan man slås av är huruvida detta tillför sverige någonting rent fashionmässigt??

Ett snabbt getöga på bilden övan ger vid handen att så inte är fallet; oversized, urtvättad svart tischa med ficka på bröstet, okänt märke. Visst, oversized-trenden har hon prockat in, men att då stoppa in tischan i brallorna känns ju helt absurdt. Passform och sladdrigheten i plagget känns helt fel.

Jeans i mellanblå tvätt med anonymt skärp tillför inte heller något. Man gäspar.

Fluffig pudelfrilla med lång lugg blir någon slags missriktad grädde på moset. Inte fashion. (se detaljstudie nedan..)

Nej tyvärr, att få hem Annika ökar på intet sätt vår Fashion-BNP. Snarare tvärtom..

Chuck Bass o'clock



Det var helt enkelt dags för en fluga nu. Att bäras med en cardigan eller v-ringad liten lammullsrackare. Inga konstigheter egentligen. Mitt val föll på en duvblå liten goding med en diskret randning. Randigt är det nya prickigt. Och vice versa.

Stilförebild är naturligtvis den oefterhärmlige Chuck Bass.

XOXO //Glenn

Dagens näsduk

Prickigt är det nya randigt.


Två vaginor - inga konstigheter



Härligt med folk med avslappnad attityd.. men Inga-Britt, jag skulle nog faktiskt säga att det är lite konstigt. Där har vi liksom passerat gränsen. Är man FÖR avslappnad till grejer blir det bara krystat.

Två vaginor. Konstigt.


Bra dag för journalistiken på bladet btw.
//Glenn

KONKURRENTANALYS - FORTSÄTTNING

Schtekurai poserar vant i köket hemma i Järfälla. Lätt överbett, glansig skjorta och en scarf nonchalant på släng. Nej, vi känner oss inte hotade. Och kanske gör han rätt som nu satsar sitt krut på bilen. Jag tror det. 

Och visst är kärlek fint Shingela. Men är det fashion? Nej, det är det inte. Och glass laddar man inte med inför sommaren. Big no-no. 

Och allvarligt, vad är det här? En blandning av Liam Gallagher och Angus Young? Nej, gör om, gör rätt.

 /Tajt


Konkurrentanalys bloggar

Tänkte här göra en snabb överblick över våra konkurrenter i bloggosfären, ett axplock av dom vassaste..

Fadde.se

Fadde vad tänker du här? Ser svårt kriminell ut. Är inte tvättomater dessutom ökända inrättningar för pengatvätt (ingen ordvits). Svart är ju alltid fashion, men han ser lite plufsig ut tycker vi?? Ingen konkurrens

Bobby

Celebs på bild är alltid intressant, även om det är D-list celebs. Borde bli bättre på det där med celebrity spotting på Starcky, det kan jag erkänna.. Men vafan Bobby, hur ser du ut. Viss konkurrens men inget som hotar.

Sofi

Massa fashion, massa resor, massa namedropping. Här behöver vi lära oss mycket på Starcky-bloggenj. Mer resor till modeveckor. Mer bruncher med livebloggning. Dessutom har hon ju buns of steel. Svår konkurrent och något att bevaka. Men 2009 är året då vi tar henne!! Ja jävlar!

HURRA!!!!

Idag lyfter vi på hatten åt Fadde. 250 000 kr rikare bara sådär, ett skrap och vips, så leker livet igen. "Livet förändras, var vi än går..." som Håkan sjunger. Alltid kul när det går bra för kollegor. 

Läs allt om det här; www.fadde.se



/Tajt

RSS 2.0