Hur Fashion är egentligen våra folkvalda Ny Artikelserie på Starcky-bloggen!

Vad är nu detta, tänker den regelbundne Starcky läsaren? Jo inget annat ä Starcky redax som tar sitt ansvar i samhället och ger tillbaka något till medborgaren och läsaren; En djuplodande och kritisk granskning av de människor som är tänkta att representera oss. Håller de måttet, rent fashionmässigt??

Här kommer vi, fram till stundande EU-parlamentsval (eller tills vi tröttnar) granska alla partiledare, departementschefer och diverse övriga ministrar.

Detta är RIKTIGT bra stoff. Kan bli grävarpriset. Eller t.o.m. Stora Journalistpriset.

Först ut; Högaktuella Wanja Lundby-Wedin, på väg att bli avsatt från AMF och LOs styrelse.



Kommentar; "Avsättas?!? Kvinnan borde kokas i olja och halshuggas. Lägg märke till hur hon komplementerar gardintygs-kjolen med kina-skor för 49:50 från ICA. Fy fan."



Kommentar; "Jo men verkligen Wanja. Fullträff. Bajsbeiga färgen får dig att se alkisröd ut i ansiktet, medan klänningens snitt och mönster understryker både din kulmage, tina taxöron och din dåliga hållning. Fail!"



Kommentar; "Nej. nej. nej. nej."


Kommentarer
Postat av: Anonym

Efterlängtat och relevant bidrag till debatten om socialdemokraternas väljarras och AMF-pensioner. En tomrumsfyllare av sällan skådat slag.



/Tajt



2009-04-20 @ 15:59:49
Postat av: Dabelina

Hon har en sån helbred kropp, ungefär som en choritzo som faktiskt framhävs ganska bra med tajt klänning. Jag tror nog ändå på korvlooken här framöver, lägg på lite senap och kläm in dig i någon som får agera bröd...

2009-04-21 @ 10:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0