Dagens dagens..

..KAN bli ett glas Bolle på Loopens. Vi lämnar det öppet.


Dålig morgon



Känner mig lite obekväm, en molande oroskänsla i magen. Lite obeskrivbart sådär. Kanske blir det bättre efter lunch.

/Tajt

EUvals-guide via Google Bildsök!!

Kära läsare! I söndags var det EU-val, med bedrövligt valdeltagande. Kom ihåg; Soffliggare är inte fashion!

Nåväl. Som en slags vägledning varför det gick som det gick mellan partierna har vi tagit fram en guide til de valbara partierna - baserat på utomordentliga verktyget Google bildsök.

Kort sagt; Vi bildsöker på partinamnet, tar första bilden som kommer upp, och bedömmer den ur en fashion-synvinkel. I 9 fall av 10 blir det en recension av partiloggan, men det kan vara nog så viktigt.



Moderaterna;

Ljusblått är ju alltid fashion, men tillsammans med den naivistiska grafiken blir helhetsintrycket lite barnsligt. Inte 100% fashion. 70% på sin höjd.



Centerpartiet

Centern jobbar med grönt, en framträdande färg i vår - här har man verligen visat att man hänger med. Tyvärr ser loggan ur som 4 pungar i cirkel, någon form av all-male gruppkram underifrån, vilket känns lite för intimt. 60% fashion.



Folkpartiet;

Jobbar med en bild på Jan björklund. Helt intetsägande. Skjortan bara skriker Brothers. "BROTHERS!!!" Fy fan. 15% fashion.



Piratpartiet;

Vi jobbar med svart, den eviga modefärgen numero uno. Vi jobbar med enkla former och en enkel vit bakrund. Detta är partiloggornas Prada. 95% fashion. Love it.



Socialdemokraterna;

Leende röd apa.. Enkla former och signalfärger känns trevligt. Som en logga för ett hiphopmärke. Den här hade man klart kunnat se på röven på ett par Evisu-jeans. 85% fashion.



Miljöpartiet;

Här har vi ett parti som klart avviker vad gäller grafiskt uttryck (och ja, det är detta som blir första bild om du bildsöker på Miljöpartiet).

Man försöker helt klart låna fashion-cred från Gay-varlden. Tanken är god men utförandet misslyckas kapitalt. Två män med dålig hy, billiga frisyrer och rent anskrämliga kavajer kan inte bli fashion om de så fornikerar mitt på sergels torg. Bedrövligt. 0% fashion.




Ja kära vänner, där har ni valanalysen från Starcky-redax. Hoppas allt känns lite tydligare nu.

Dagens säkord; Onsdag

Ganska självsagt faktiskt. Det är onsdag idag. Vi söker på onsdag.

Och får upp en bild som är ganska beskrivande av denna murriga onsdag i Stockholm.

Melankoli.

Regn.

Livets onsdag, liksom.


Dagens bildsök; MILF

Men Röda Korsets "Rädda Mammorna"-kampanj i åtanke blir dagens bildsök.. Milf;



Ganska illustrativ, men lite övertydlig kanske?

RSS 2.0